Rizoto janovské s mořskými plody
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 1155 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 12.1 mg
 - Draslík 297.7 mg
 - Vláknina 1855 mg
 - Vitamín A 1855 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přivedeme ve velkém hrnci vývar k varu, přidáme rýži a vaříme, dokud rýže nezměkne. Poté ji scedíme, propláchneme a vodu, ve které se vařila, si ponecháme.
 - 
                                2
Rozehřejeme ve woku máslo, přidáme rozetřený česnek a chvilinku osmahneme, přidáme směs plodů moře a 5 minut smažíme. Přimícháme oregano a vařenou rýži a 3 minuty vaříme. Pokud se směs lepí, přidáme vodu z rýže. Přidáme do směsi parmezán a promícháme.
 - 
                                3
Ihned podáváme.