Kornoutky nori s drůbežím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 730 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 44.9 mg
 - Draslík 427.4 mg
 - Vláknina 4515 mg
 - Vitamín A 4515 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kachní prsa bez kůže i kuřecí prsa rozkrájíme na silnější nudličky, zelenou část čínského zelí pokrájíme na slabé proužky, žampiony na tenké plátky, plátky řasy nori úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme drůbeží maso a orestujeme. Maso vyjmeme, do oleje vsypeme žampiony a osmažíme. Podlijeme vodou, omáčkou teriyaki a převaříme. Přiložíme maso, přidáme sezamová semínka, promícháme, odstavíme a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Na plátky řasy naneseme silnější vrstvu dušené rýže, potřeme pastou wasabi, přiložíme maso, žampiony, zelí, pokapeme omáčkou se sezamem z pánve a zavineme do kornoutků. Upravíme na talířky a podáváme.