Rizoto z konzervovaného masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 734 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 64 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 118.9 mg
 - Draslík 85.1 mg
 - Vláknina 8062.5 mg
 - Vitamín A 8062.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na tuku z konzervy, přidáme opranou a spařenou rýži, opražíme ji a zalijeme šťávou z konzervy zředěnou s trochou vody. Rýži dusíme téměř do měkka, poté přidáme drobně rozkrájené maso, vmícháme podušenou zeleninu na másle. Přikryjeme a necháme dodusit.
 - 
                                2
Hotové rizoto posypme strouhaným sýrem.