Portorická rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 876 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 273.7 mg
 - Vláknina 6077.5 mg
 - Vitamín A 6077.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpálíme olej, přidáme nasekanou cibuli, propláchnutou rýži a 8-10 minut lehce dohněda smažíme. Přidáme drcený česnek a smažíme ještě 2 minuty.
 - 
                                2
Nalijeme rajčata, přilijeme vývar, osolíme, opepříme, přivedeme k varu, přikryjeme těsnou poklicí a zvolna 15 minut podusíme.
 - 
                                3
Sundáme z ohně a přikrytou ji necháme stát asi 10 minut, aby rýže ještě přijala zbylou tekutinu.
 - 
                                4
Přimícháme ohřátý hrášek a posypeme koriandrem.