Rizoto z kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 627 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 111.9 mg
 - Draslík 344.3 mg
 - Vláknina 1925 mg
 - Vitamín A 1925 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme neopranou rýži a osmahneme ji dosklovita. Zalijeme vývarem, osolíme a za stálého míchání a občasného podlévání rýži dovaříme.
 - 
                                2
Na rozehřátém másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme nakrájená játra, opečeme je, přidáme rajčatový protlak, podlijeme trochou vývaru a svaříme.
 - 
                                3
Játra smícháme s rýží a nastrouhaným parmezánem, upravíme na mísu a podáváme s vločkami másla.