Bůčkové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1203 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 145 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 84 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 358.7 mg
 - Vláknina 6712 mg
 - Vitamín A 6712 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 42.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži propláchneme vroucí vodou a necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme najemno, maso nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme sůl, papriku, promícháme a zarestujeme. Vmícháme rýži, chilli papričku, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí v předehřáté troubě zhruba půl hodiny.
 - 
                                3
Rizoto servírujeme posypané strouhaným sýrem.