Rizoto s řeřichou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 580 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 810 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 20 mg
 - Draslík 26.3 mg
 - Vláknina 6802.7 mg
 - Vitamín A 6802.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Otrháme listy řeřichy a spaříme je ve vroucí vodě. Ihned poté je dáme do mixéru spolu s česnekem a rozmixujeme.
 - 
                                2
Na kousky nakrájíme očištěnou šalotku a lehce ji opečeme na másle. Přendáme do hrnce, přidáme propláchnuté kroupy a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a vaříme, dokud se nevypaří respektive nevsákne do krup všechen vývar. Kroupy by již měli být uvařené, v jiném případě přilijeme další vývar a ještě chvíli vaříme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme máslo, řeřichové pyré, osolíme a opepříme dle chuti a přidáme olej.