Špaldové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 85.9 mg
 - Draslík 38.6 mg
 - Vláknina 927.2 mg
 - Vitamín A 927.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájenou cibuli a kostičky masa osmažíme, okořeníme, zalijeme lečem a do poloměkka dusíme.
 - 
                                2
Špaldu vysypeme a podlijeme vodou.
 - 
                                3
Na 30 minut vložíme do trouby a poté na talíři posypeme strouhaným sýrem.