Lázeňská zeleninová směs
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 687 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 225 mg
 - Draslík 163.4 mg
 - Vláknina 2821 mg
 - Vitamín A 2821 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dušenou šunku nakrájíme na malé kostičky a krátce ji podusíme na másle.
 - 
                                2
Přidáme očištěnou, jemně nakrájenou a zvlášť uvařenou zeleninu, sterilovaný hrášek a nakrájenou petrželovou nať. Vše zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a osolíme.
 - 
                                3
Směs nalijeme do máslem vymazaných srnčích hřbetů a zvolna vaříme v páře, až vejce ztuhnou.
 - 
                                4
Nakonec hotovou směs vyklopíme a nakrájíme na porce.