Vepřové ragú s kedlubnami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 766 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 430 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 121.1 mg
 - Draslík 1767.1 mg
 - Vláknina 7089.8 mg
 - Vitamín A 7089.8 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté, osolené a opepřené maso opečeme na sádle po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme několik kapek worcesteru a dusíme.
 - 
                                2
Když je maso téměř měkké, nakrájíme je na kousky, přidáme celé šalotky a nakrájené brambory. Nakonec přidáme oloupané, na kostky nakrájené kedlubny. Dusíme, až všechna zelenina změkne.