Zapékaná cibulačka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 131 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 3 g
- Sodík 507 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 8.6 mg
- Draslík 114.6 mg
- Vláknina 2550 mg
- Vitamín A 2550 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Část osmahneme na oleji, zalijeme vařící vodou, ve které jsme rozmíchali bujón, osolíme a přidáme zbylou cibuli. Vaříme, až cibule zcela změkne. 
- 
                                2Plátky veky osmahneme na pánvi vytřené olejem, rozdělíme na talíře a zalijeme vařící polévkou. Když plátky veky vyplavou, posypeme je nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v troubě. 
- 
                                3Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                