Burgundské fondue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 802 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 189 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 190 mg
 - Draslík 906.5 mg
 - Vláknina 61.5 mg
 - Vitamín A 61.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 6.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso odblaníme a zbavíme tuku, pokrájíme na kostky o velikosti 2x2 cm veliké, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Nádobu na fondue vytřeme rozkrojeným česnekem a naplníme olejem.
 - 
                                3
Nádobu přendáme na ohřívač.
 - 
                                4
Stolovníci si opékají v oleji jednotlivá sousta dle své libosti.