Zeleninové čatní s octem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 550 kcal
- Sacharidy 130 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1481 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 130 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 774.5 mg
- Vláknina 15641 mg
- Vitamín A 15641 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 157.2 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme, důkladně prosypeme solí a necháme odpočinout do druhého dne. 
- 
                                2Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a na mírném ohni zvolna vaříme cca 10 hodin. Necháme vychladnout, vlijeme do sklenic a uzavřeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        