Brambory s petrželovým dipem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 39 g
- Sodík 444 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 37.8 mg
- Draslík 746.1 mg
- Vláknina 8281.3 mg
- Vitamín A 8281.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vydrbeme brambory a opláchneme je vodou. 
- 
                                2Do kříže nařízneme, každou zabalíme zvlášť do alobalu a dáme na 50 minut péct do trouby na 220 stupňů. 
- 
                                3Posekáme petrželku, prolisujeme česnek, přidáme strouhaný parmazán, olej a osolíme a opepříme. 
- 
                                4Upečené brambory rozevřeme a plníme petrželkovým dipem. Nahoru položíme plátek anglické slaniny a dáme na 10 minut ještě zapéct. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        