Jarní salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 517 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 792.2 mg
 - Vláknina 8993.6 mg
 - Vitamín A 8993.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme vejce natvrdo.
 - 
                                2
Do mísy vložíme omytý, okapaný a na menší kousky natrhaný ledový salát. Sušená rajčata nakrájíme nadrobno a přidáme do mísy. Posypeme na jemno nakrájenou cibulkou, přidáme na plátky pokrájené vejce a ředkvičky, kapary se stopkou. Osolíme dle chuti.
 - 
                                3
Ozdobíme na půlky rozkrojenými cherry rajčaty, petrželkou a pažitkou.