Bramborová haruľa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 27 g
- Sodík 321 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 31.6 mg
- Draslík 527.6 mg
- Vláknina 8061.5 mg
- Vitamín A 8061.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme. 
- 
                                2Plech vymažeme sádlem. 
- 
                                3Na pánvi na sádle zpěníme cibuli se slaninou a necháme zchladnout. 
- 
                                4Oloupané brambory nastrouháme, v míse promícháme s moukou, solí, česnekem, majoránkou a zchladlou cibulovou směsí. Dobře vymícháme a rozetřeme na vymazaný plech. 
- 
                                5Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Rozkrájíme na kostky a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        