Vepřová plec s celerovými nudličkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 529 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 63.3 mg
 - Draslík 634.9 mg
 - Vláknina 5175 mg
 - Vitamín A 5175 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.
 - 
                                2
Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.