Řapíkatý celer s gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 333 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 18.8 mg
 - Draslík 164.9 mg
 - Vláknina 2070 mg
 - Vitamín A 2070 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oba druhy sýra společně rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme nasekanou pažitku. Řapíky celeru očistíme, omyjeme a osušíme.
 - 
                                2
Sýrový krém rozetřeme do žlábků v řapíku a uhladíme.
 - 
                                3
Před podáváním celer uložíme na chvíli do chladu.