Kuře na kešu oříšcích a celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 879.4 mg
 - Vláknina 3746.3 mg
 - Vitamín A 3746.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Rozehřejeme olej ve woku, přidáme kešu oříšky a smažíme, než začnou hnědnout. Přidáme kuřecí maso a smažíme, než bude téměř měkké. Dále přidáme pokrájené jarní cibulky a celkem 5 řapíků celeru nakrájených nadrobno, smažíme další 3 minuty.
 - 
                                3
Přidáme omáčku ze žlutých fazolí, osolíme a opepříme. Vaříme dokud se zelenina a kuře neobalí v omáčce.
 - 
                                4
Podáváme ihned.