Bramborový salát s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 574 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 694.8 mg
 - Vláknina 9393.1 mg
 - Vitamín A 9393.1 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.6 mg
 - Vitamín E 6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Cibuli nakrájíme na nudličky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na silnější nudličky, řapík celeru očistíme a nakrájíme na proužky.
 - 
                                2
Brambory spolu s paprikou, cibulí a celerem vložíme do mísy, přelijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit. Na zálivku promícháme majonézu s hořčicí, solí a pepřem.