Salát ze syrového celeru po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 237 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 125.5 mg
 - Draslík 300.8 mg
 - Vláknina 3619.5 mg
 - Vitamín A 3619.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer jemně nastrouháme a zakapeme olejem. Necháme odležet.
 - 
                                2
Potom přidáme uvařené, drobně nakrájené vejce a hořčici ochucenou octem (nebo citronovou šťávou). Salát osolíme, opepříme, podle chuti osladíme a dobře promícháme.
 - 
                                3
Podáváme vychlazený.