Celer zapečený se šunkou a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 611 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 45 mg
 - Draslík 575.5 mg
 - Vláknina 6215 mg
 - Vitamín A 6215 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka, vyjmeme jej a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu celeru a na ni vrstvu uvařených, nasekaných hub promíchaných s nasekanou šunkou a nakrájenými rajčaty. Zalijeme moukou rozmíchanou s vývarem a povařenou. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.