Grilovaná drůbeží játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 600 mg
 - Bílkoviny 64 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 947 mg
 - Vláknina 6057.5 mg
 - Vitamín A 6057.5 mg
 - Vitamín B6 2.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.7 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 103.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra dobře omyjeme pod tekoucí studenou vodou, potom je osušíme, nakrájíme na plátky, dáme do misky, posypeme solí, pepřem, mletou paprikou, cibuli a česnek oloupeme, drobně nakrájíme a přidáme do misky. Všechny suroviny dobře promícháme, přilijeme 3 lžíce oleje, pokapeme z 1 citronu vymačkanou šťávou a ještě promícháme.
 - 
                                2
Gril potřeme olejem, rozpálíme na středně vysokou teplotu, játra naskládáme na rošt a z každé strany pečeme přibližně 5 minut.
 - 
                                3
Upečené sundáme z grilu, porce dělíme na mělké talíře a podáváme.