Španělský kuřecí koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 836 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1550.6 mg
 - Vláknina 19901 mg
 - Vitamín A 19901 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.6 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme do měkka.
 - 
                                2
Poté je osmažíme se dvěma lžícemi papriky na oleji.
 - 
                                3
Na zbylém oleji smažíme cibuli a česnek nakrájené na jemno. Po několika minutách přidáme zbylou papriku a minutu povaříme. Přidáme rajčata a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a přidáme uvařené a nakrájené kuřecí maso, sterilizovanou kapii, olivy a dochutíme solí a pepřem.
 - 
                                4
Zapečeme 15 minut na 200 °C.