Cibule jako zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 3 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 10 ks Cibule
  • 1 dl Olej slunečnicový
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 773 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 429 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 976.1 mg
  • Vláknina 19638 mg
  • Vitamín A 19638 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.5 mg
  • Vitamín E 21 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpálíme olej, očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, půlku dávky dáme do pánve, osolíme přidáme kmín a osmažíme dorůžova. Přidáme druhou půlku cibule, víno, cukr a pod poklicí dusíme do měkka. Na konci dušení posypeme moukou dobře zamícháme, ještě dochutíme, dáme nasekanou petrželovou nať, trochu pepře a odstavíme.

Komentáře k receptu