Chilský hovězí guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 5 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 327 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 108.8 mg
  • Draslík 79 mg
  • Vláknina 1737.6 mg
  • Vitamín A 1737.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.

Komentáře k receptu