Smažený játrový sýr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Sýr játrový
  • 100 ml Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Cibule sterilovaná
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 651 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 2617 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 310.7 mg
  • Draslík 646.9 mg
  • Vláknina 8446.2 mg
  • Vitamín A 8446.2 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játrový sýr necháme v chladu ztuhnout, nakrájíme na plátky asi 2 cm široké, obalíme v mouce, rozšlehaných, osolených vejcích a strouhance.

  • 2

    Smažíme ve vrstvě tuku po obou stranách, dozlatova.

  • 3

    Na každé kolečko připíchneme párátkem sterilovanou cibulku.

Komentáře k receptu