Naložená cibule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Sůl
  • 200 g Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Nové koření mleté
  • 1 kávová lžička Koriandr mletý
  • 1 kávová lžička Hořčičné semínko
  • 1 kávová lžička Pepř červený celý
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 l Ocet vinný
  • 1 kg Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 238 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 6472 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 319.1 mg
  • Vláknina 7108.7 mg
  • Vitamín A 7108.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme, posypeme solí a necháme přes noc odstát. Poté sůl omyjeme vodou a cibule dáme do sterilovaných sklenic. V hrnci zahříváme ocet s cukrem, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme koriandr, hořčičné semínko, koření, pepř a chilli papričky. Směsí přelijeme cibule a necháme měsíc odstát. Poté můžeme podávat.

Komentáře k receptu