Sardelové oko

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 11 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 ks Sardelové řezy
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 4 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 395 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 4376 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 188.2 mg
  • Draslík 745.9 mg
  • Vláknina 4610 mg
  • Vitamín A 4610 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládané sardelové řezy (v oleji) pokrájíme na drobné kostičky. Velkou cibuli rozkrájíme nadrobno.

  • 2

    Doprostřed menšího talířku naaranžujeme do kruhu pokrájené sardelky, okolo nich poklademe krájenou cibuli. Do středu vložíme čerstvý vaječný žloutek - výsledek připomíná na pohled oko.

  • 3

    Podáváme s topinkami z toustového chleba, které jsme připravili v topinkovači.

Komentáře k receptu