Dušená kedlubna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Kedlubna
  • 5 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 5 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 98 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 371 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 463.5 mg
  • Vláknina 8040 mg
  • Vitamín A 8040 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří.

  • 2

    Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu