Květák s kečupem a česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kečup
  • 600 g Květák
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 160 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 105 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 9.7 mg
  • Draslík 502.3 mg
  • Vláknina 7028.5 mg
  • Vitamín A 7028.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 77.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, nakrájenou petrželku, vmícháme růžičky květáku, osmahneme a přidáme kečup.

  • 2

    Osolíme, opepříme a doměkka dusíme.

  • 3

    Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu