Květák po srbsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Citrony
  • 4 ks Květák
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 496 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 58 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3098.8 mg
  • Vláknina 47050 mg
  • Vitamín A 47050 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 539.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý a očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka.

  • 2

    Uvařený květák dáme na ohřátý talíř, polijeme olivovým olejem a pokapeme citronovou šťávou.

  • 3

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu