Bramborový salát s cizrnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cizrna
  • 250 g Majolka
  • 5 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Petržel kořen
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 0.5 ks Kukuřice cukrová
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1013 kcal
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 231 g
  • Sodík 5283 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 93 g
  • Cholesterol 125 mg
  • Draslík 2119.6 mg
  • Vláknina 55119.8 mg
  • Vitamín A 55119.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 90.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Namočíme do studené vody cizrnu.

  • 2

    Uvaříme ve slupce brambory, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  • 3

    Uvaříme doměkka mrkev, celer a petržel a vychladké nakrájíme s okurkami na kostičky.

  • 4

    Vše smícháme s kukuřicí, hořčicí, majolkou a osolíme a opepříme. Podáváme.

Komentáře k receptu