Tortilly plněné vepřovým masem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Vepřová krkovička
  • 20 g Francouzská zálivka
  • 10 g Grilovací koření
  • 1 ks tortilla
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Ředkvička
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 48 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 67.5 mg
  • Draslík 249.1 mg
  • Vláknina 1930 mg
  • Vitamín A 1930 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso naložíme den předem v oleji a koření. Poté ho zprudka osmažíme na oleji, podlijeme vývarem a dusíme 30 minut doměkka.

  • 2

    Mezitím si nakrájíme rajče, okurek i řekvičky najemno.

  • 3

    Vychladlé opečené maso nakrájíme na proužky.

  • 4

    Tortilly pomažeme zvoleným dresinkem. Na to dáme zeleninu a maso a zarolujeme. Opečeme nasucho v pánvi (krátce, ani ne minutu z jedné strany).

Komentáře k receptu