Paprikové čatní s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Jogurt bílý
  • 1.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Cukr moučkový
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 57 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 7.2 mg
  • Draslík 215.7 mg
  • Vláknina 1972.3 mg
  • Vitamín A 1972.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Paprikové lusky očistíme a drobně nakrájíme. Petrželku nasekáme a česnek utřeme.

  • 2

    Rozšleháme jogurt a vmícháme do něj všechny přísady.

  • 3

    Čatní podáváme k pokrmům z rýže, nejlépe k pilafům.

Komentáře k receptu