Pepřenky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 80 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 200 g Sleď čerstvý
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Paprika sterilovaná
  • 1 ks Feferony
  • 0.5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 380 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 1796 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 93.3 mg
  • Draslík 310.4 mg
  • Vláknina 7010.8 mg
  • Vitamín A 7010.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 68.5 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety ze sledě nakrájíme na menší kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sterilovanou papriku a sterilovanou feferonku necháme okapat a drobně pokrájíme. Vše vložíme do mísy, přidáme okapaný hrášek, sůl, pepř, ocet a promícháme.

  • 2

    Vložíme do uzavíratelné nádoby, zalijeme olejem a necháme minimálně týden odležet.

Komentáře k receptu