Rajčatový salát s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 80 g Ředkvička
  • 25 g Salát hlávkový
  • 20 ml Olej olivový
  • 15 ml Citronová šťáva
  • 3 ks Rajčata
  • 2 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 50 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 163.5 mg
  • Vláknina 2036 mg
  • Vitamín A 2036 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme na kostičky, omyté ředkvičky na plátky a cibuli na kolečka. Na talířky položíme listy hlávkového salátu, na ně položíme kousky rajčat a ředkviček, navrch trochu cibule, osolíme, zakapeme olejem a citronovou šťávou.

  • 2

    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu