Červený zeleninový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Kečup
  • 100 g Mrkev kořen
  • 500 g Rajčata
  • 5 g Sůl
  • 50 g Petržel - nať
  • 150 g Paprika červená
  • 5 g Pepř bílý
  • 50 ml Olej olivový
  • 40 ml Ocet vinný červený
  • 1 ks Cibule červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 186 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 70 g
  • Sodík 497 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 482.2 mg
  • Vláknina 9085 mg
  • Vitamín A 9085 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 87.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velké mísy vložíme červenou cibuli nakrájenou na kolečka, červenou papriku zbavenou jádřince nakrájenou na proužky, omytá rajčata nakrájená na osminky a očištěnou mrkev nakrájenou na kostičky. Všechno dobře promícháme, osolíme, opepříme a zalijeme dresinkem z oleje, kečupu a vinného octa. Na závěr bohatě posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu