Uzenina s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Klobása Dunajská
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 šálek Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 451 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 14.6 mg
  • Draslík 90.6 mg
  • Vláknina 3258.2 mg
  • Vitamín A 3258.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme papriku, oloupanou a na kostičky nakrájenou klobásu a necháme osmahnout. Zaprášíme moukou, přidáme hrášek, zalijeme zálivkou z hrášku a podusíme.

  • 2

    Nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať a přilijeme smetanu.

Komentáře k receptu