Tabulková čokoláda s perníkovým medovým plátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 40 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 11.5 mg
 - Draslík 230.1 mg
 - Vláknina 4740 mg
 - Vitamín A 4740 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vodní lázni pozvolna rozpustíme zhruba 75 g na menší kousky nalámané čokolády, hrnec odstavíme a postupně přidáme i zbytek čokolády a necháme ji za stálého míchání rozpustit. Vmícháme nasekané vlašské ořechy a zlaté rozinky.
 - 
                                2
Směs vlijeme do suché silikonové formy na tabulkovou čokoládu, rozetřeme a formou několikrát bouchneme o pracovní desku stolu, abychom neměli vzduchové bublinky. Shora do čokolády zamáčkneme jeden perníkový medový plát a čokoládu necháme ztuhnout.