Rybí ragú z úhoře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 142 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 379 mg
 - Vláknina 2377.2 mg
 - Vitamín A 2377.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Úhoře omyjeme, očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na menší špalíčky. Vložíme do hrnce, přidáme cibuli pokrájenou na kolečka, posekanou petrželku, bobkový list, prolisovaný česnek, tymián, celý pepř, osolíme, zalijeme vínem, koňakem, přivedeme k varu a vaříme 30 minut.
 - 
                                2
Vyjmeme rybí kousky a rozdělíme je na talíře. Omáčku scedíme, vmícháme máslo, zahustíme jíškou a povaříme ještě 3 minuty.
 - 
                                3
Kousky ryb přelijeme omáčkou a ozdobíme plátky orestovaných žampionů.