Chňapal s bílým vínem a petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 216 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 620 mg
 - Vláknina 405.5 mg
 - Vitamín A 405.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme v míse mouku se solí a pepřem a obalíme v ní rovnoměrně filety. Přebytečnou mouku sklepeme. Rozpálíme v pánvi olej a smažíme v něm maso 6 minut z každé strany. Filety poté dáme na talíř a udržujeme v teple. Pánev vytřeme, rozpustíme v ní máslo a osmahneme krátce česnek. Přilijeme víno a vaříme, dokud se část nevypaří.
 - 
                                2
Filety podáváme s omáčkou, do níž přisypeme těsně před podáváním petrželku.