Pstruzi dušení v černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 797.4 mg
 - Vláknina 1838 mg
 - Vitamín A 1838 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné pstruhy osolíme, zakapeme citronem a pod fólií necháme v chladničce zhruba hodinu odpočinout. Cibuli nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Pstruhy vložíme s cibulí do rendlíku, podlijeme pivem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme, až jsou ryby měkké.