Zajíc po dalmatsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 890 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 630 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 214.5 mg
 - Draslík 1021.6 mg
 - Vláknina 5074 mg
 - Vitamín A 5074 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněný, osolený a omytý zaječí zadek protáhneme proužky slaniny a pečeme v tukem vymaštěném pekáči za častého polévání šťávou do poloměkka.
 - 
                                2
Potom maso nakrájíme na porce, vložíme do směsi z oleje, nasekané petrželky, utřeného česneku, citronové šťávy, pepře, vína a zaječího srdce a jater rozsekaných nadrobno. Pod pokličkou pečeme zvolna do změknutí.