Kambala na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 658 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 447 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 108 mg
 - Draslík 1198.3 mg
 - Vláknina 17042.8 mg
 - Vitamín A 17042.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 41.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pekáček vymažeme máslem v silné vrstvě, vložíme filety z kambaly, podlijeme červeným vínem. Na filety položíme plátky žampionů, do vína přidáme bobkový list, snítku petrželky a kolečka cibule. Osolíme a opepříme, zakápneme citronovou šťávou, pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
 - 
                                2
Podáváme s pečeným bramborem.