Vepřové nudličky na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1386 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 138 g
 - Sodík 62 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 157 mg
 - Draslík 121 mg
 - Vláknina 1099.8 mg
 - Vitamín A 1099.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2557.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na nudličky nakrájíme maso, cibuli a česnek nasekáme najemno.
 - 
                                2
Poté osmahneme na oleji, přidáme maso a opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. 5 minut dusíme.
 - 
                                3
Poté omáčku zjemníme máslem, cukrem a lžičkou sójové omáčky.
 - 
                                4
Krátce povaříme a ihned podáváme.