Pomazánka z husích jater na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 643.8 mg
 - Draslík 439.7 mg
 - Vláknina 592.5 mg
 - Vitamín A 592.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 38.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra omyjeme, osušíme, opepříme a vložíme do vína. Přidáme hřebíček a zvolna dusíme asi půl hodiny.
 - 
                                2
Studená játra prolisujeme přes síto.
 - 
                                3
Necháme přes noc v chladu uležet a podáváme.