Teplá čokoládová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 26 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 91 g
 - Cholesterol 8.8 mg
 - Draslík 90.1 mg
 - Vláknina 2100 mg
 - Vitamín A 2100 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 199.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V teflonové pánvi nebo rendlíku na středním plameni přivedeme k varu za stálého míchání první 4 přísady. Můžeme využít teploměru na cukr a vařit směs za občasného promíchání až dosáhne teploty 109 °C nebo až cukr tvoří nitky.
 - 
                                2
Pánev odstavíme z plotny, vmícháme máslo a trest.