Kávový fondán
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 14.3 mg
 - Draslík 40.3 mg
 - Vláknina 449 mg
 - Vitamín A 449 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr s mlékem rozehřejeme na mírném ohni a mícháme, dokud se nerozpustí, poté přidáme kakao, kávu, kondenzované mléko a sirup. Přivedeme k varu a šleháme 10 minut metlou.
 - 
                                2
Směs necháme chvilku chladnout a poté ji třeme do husté hmoty, do níž vmícháme nasekané mandle. Celou směs nalijeme do připravené formy a necháme ztuhnout.