Broskvovo-jogurtové řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 57 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 12.7 mg
 - Draslík 518.1 mg
 - Vláknina 8353.3 mg
 - Vitamín A 8353.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.6 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Formu vyložíme alobalem. Na něj rozlijeme čokoládu rozpuštěnou ve vodní lázni, smíchanou s kukuřičnými lupínky.
 - 
                                2
Polovinu broskví rozmixujeme s trochou nálevu, přidáme jogurt, cukr, vanilkový cukr, kůru nastrouhanou z půlky citronu a likér. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a rozpuštěnou želatinu. Rychle promícháme a vlijeme do formy. Mezitím prokládáme plátky zbylých broskví.
 - 
                                3
Dezert necháme ztuhnout v lednici, poté dozdobíme lístky meduňky a podáváme.